Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü, Üniversite içi ve dışı tanıtım ve halkla ilişkiler faaliyetlerini yürütmektedir.

Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü, Türk yükseköğretiminin ve Yalova ilinin en önemli markalarından olan Yalova Üniversitesi’nin; yenilikçi, şeffaf ve vizyoner kurum kültürünün bir parçası olarak kurumsallık, markalaşma ve tanıtım faaliyetlerini yürütmektedir. Kurum içi motivasyon çalışmalarını da sürdüren Koordinatörlük, aidiyet ve personel mutluluğu için bir dizi etkinliklere imza atmaktadır. Buna ek olarak belirli periyotlarla personel talepleri ile ilgili çalışmalar yürüten Koordinatörlük, yönetim ile personel arasında köprü vazifesi görmektedir.

Etiket: Kurum İçi/Dışı Halkla İlişkiler